Volautomatische koffiemachines

Voor de fijnproevers: de JURA koffiemachine

JURA KOFFIEMACHINES IN ONS ASSORTIMENT

Ben je een fijnproever op koffiegebied, dan is een goede koffiemachine van groot belang om je dag goed te kunnen beginnen. 
Joost is van het slag dat liever geen koffie drinkt dan slechte koffie, dus hij weet waar hij het over heeft. Hij heeft daarom flink wat tijd gestoken in de selectie van de beste koffiemachines. Na heel wat tests (lees: na heel wat koppen koffie) kwam hij uit bij JURA. De volautomaten van JURA zijn het neusje van de zalm op koffiezetgebied, de Mercedes onder de koffiemachines. 

WELKE BONEN GEBRUIK IK IN MIJN JURA KOFFIEMACHINE?
Als het aan ons (en aan je smaakpapillen) ligt: goede bonen. Het handige aan je JURA koffieautomaat kopen bij Branderij Joost is dat je direct je koffiebonen kunt mee bestellen. 
Houd je dus van goede koffie, vertrouw dan op Joost. En op JURA.
Scherpe prijzen als je per doos bestelt, gelijk koffiebonen bestellen? Klik op: koffievoordeelHoud je van goede koffie, vertrouw dan op Joost. En op JURA 

Koffiemachines

Accessoires

Reiniging / Onderhoud

Technologie

Het ultieme koffieresultaat van verse bonen, met één druk op de knop vers gemalen, vers geëxtraheerd, in minder dan zestig seconden – en natuurlijk helemaal naar uw persoonlijke smaak.


De AromaG3-molen 

De koffiebonen worden altijd vers gemalen – dit garandeert een maximum aan aroma. Via de maalgraad kan de gewenste fijnheid van de gemalen koffie worden ingesteld. Hierdoor wordt de doorlooptijd van het water, de zogeheten extractietijd, beïnvloed. Hierbij geldt: hoe fijner de gemalen koffie, des te intenser de smaak. De snijhoeken in de maalkegels van de AromaG3-molen zijn geperfectioneerd. De ingenieurs van JURA zijn er daarbij in geslaagd de efficiëntie aanzienlijk te vergroten. Hierdoor wordt het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal geconserveerd en wordt de duur van het maalproces met de helft gereduceerd.

De AromaG3 molen

Het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal geconserveerd en wordt de duur van het maalproces met de helft gereduceerd.

Intelligent Water System

JURA biedt met de CLARIS filterpatroon een intelligente oplossing

Intelligent Pre-Brew Aroma System

Het water wordt in korte impulsen door de gemalen koffie geperst en optimaliseert de extractietijd.

Over JURA

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. Sindsdien is het traditioneel Zwitserse merk met recht een niet meer weg te denken "global player" geworden.


Zwitserse kernwaarden

Sinds de oprichting in 1931 zijn innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service onlosmakelijk verbonden met het DNA van JURA. Als enige merk ter wereld richt het Zwitserse bedrijf zich volledig op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten en heeft het zich daarmee duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd.


Pioniersgeest en innovatiedrang

Onze ingenieurs leggen zich helemaal toe op de ontwikkeling van JURA volautomaten. Het doel dat zij voor ogen hebben: het perfecte koffieresultaat met één druk op de knop, altijd vers gemalen en vers geëxtraheerd. Het streven naar het ultieme resultaat in het kopje was en is de drijfveer van JURA om steeds weer nieuwe technologieën te ontwikkelen waarmee met één druk op de knop koffiespecialiteiten in het gehele spectrum tot in de perfectie kunnen

Vind een verkooppunt