JURA KOFFIEMACHINES IN ONS ASSORTIMENT

Ben je een fijnproever op koffiegebied, dan is een goede koffiemachine van groot belang om je dag goed te kunnen beginnen. 
Joost is van het slag dat liever geen koffie drinkt dan slechte koffie, dus hij weet waar hij het over heeft. Hij heeft daarom flink wat tijd gestoken in de selectie van de beste koffiemachines. Na heel wat tests (lees: na heel wat koppen koffie) kwam hij uit bij JURA. De volautomaten van JURA zijn het neusje van de zalm op koffiezetgebied, de Mercedes onder de koffiemachines. 

WELKE BONEN GEBRUIK IK IN MIJN JURA KOFFIEMACHINE?
Als het aan ons (en aan je smaakpapillen) ligt: goede bonen. Het handige aan je JURA koffieautomaat kopen bij Branderij Joost is dat je direct je koffiebonen kunt mee bestellen. 
Houd je dus van goede koffie, vertrouw dan op Joost. En op JURA.
Houd je van goede koffie, vertrouw dan op Joost. En op JURA 

Key Technologies: Koffiegenot – vers gemalen, niet uit capsules.


Zo werkt een volautomaat van JURA

Met één druk op de knop de perfecte koffiespecialiteit – vers gemalen, niet uit capsules. Maar wat gebeurt tijdens de bereiding van de koffiespecialiteit? Volg de koffiebereiding met een blik in de binnenkant van een JURA volautomaat: van het vers malen, het zetten tot en met het resultaat in het kopje. En krijg zo inzicht in het complexe samenspel van technologieën die voor het sublieme kopje koffie zorgen.


Het Intelligent Water System (I.W.S.) met de CLARIS Smart-filterpatroon

Koffie bestaat voor ruim 98% uit water. Vers, koud water is dan ook onontbeerlijk om een perfect koffieresultaat te behalen. Bij het verwarmen van water zet zich de kalk af die in het water zit. JURA biedt met de CLARIS-filterpatroon een intelligente oplossing:

  • Deze beschermt het apparaat tegen kalkafzettingen en verlengt de levensduur ervan.
  • Het apparaat hoeft niet te worden ontkalkt.
  • Zo wordt een gelijkmatig hoge kwaliteit van het water, en dus ook van de koffie, gewaarborgd.
  • Het Intelligent Water System (I.W.S.) herkent automatisch of een filter is geplaatst.

Het melksysteem
Koffiespecialiteiten als cappuccino, latte macchiato en andere specialiteiten worden verfijnd met melk of melkschuim. De innovatieve melkpijpjes van JURA bereiden dankzij de revolutionaire technologie voor microschuim luchtig melkschuim met fijne poriën en een lang aanhoudende consistentie of verwarmen de melk gewoon tot de gewenste temperatuur.

Het melksysteem

Koffiespecialiteiten als cappuccino, latte macchiato en andere specialiteiten worden verfijnd met melk of melkschuim.

Zo werkt een volautomaat van JURA

Koffie-volautomaten van JURA staan garant voor de beste koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en uitzonderlijk design

Intelligent Water System (I.W.S.) met de CLARIS Smart-filterpatroon

Door het CLARIS Smart filter zorgt JURA voor een ware revolutie op het gebied van waterfiltratie. 

Over JURA

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. Sindsdien is het traditioneel Zwitserse merk met recht een niet meer weg te denken "global player" geworden.


Zwitserse kernwaarden

Sinds de oprichting in 1931 zijn innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service onlosmakelijk verbonden met het DNA van JURA. Als enige merk ter wereld richt het Zwitserse bedrijf zich volledig op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten en heeft het zich daarmee duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd.


Pioniersgeest en innovatiedrang

Onze ingenieurs leggen zich helemaal toe op de ontwikkeling van JURA volautomaten. Het doel dat zij voor ogen hebben: het perfecte koffieresultaat met één druk op de knop, altijd vers gemalen en vers geëxtraheerd. Het streven naar het ultieme resultaat in het kopje was en is de drijfveer van JURA om steeds weer nieuwe technologieën te ontwikkelen waarmee met één druk op de knop koffiespecialiteiten in het gehele spectrum tot in de perfectie kunnen

Graag persoonlijk advies?

Onze winkel in Gorinchem is officieel geautoriseerd JURA dealer. Onder het genot van een kop koffie vertellen wij je graag meer over de mooie producten van JURA. Wij zijn gevestigd in het gezellige overdekte winkelcentrum te Gorinchem, Piazza Center 15. 
Telefonisch zijn we bereikbaar op 0184-820250, stel je liever je vraag per mail? Dat kan natuurlijk ook, ons mailadres is: info@branderijjoost.nl