De website van Branderij Joost gebruikt cookies
×

Dagelijks vers gebrand!

VLIESPINDA'S XL

De naam zegt het al: lekkere grote pinda’s met hun mooie bruine glanzende jas!

Deze “noot” heeft een milde, romige smaak en een knapperige structuur.

€ 1,95
×
Gewicht:
Smaak
Beschrijving

Introductie
Pinda’s kennen we in veel varianten. Branderij Joost verkoopt grote USA pinda’s en vliespinda’s uit China en Zuid-Afrika.

Origine
De officiële herkomst van de pinda’s is eigenlijk onbekend, men vermoedt dat de noot of eigenlijk peulvrucht al voor de jaartelling bekend was bij de mensen en afkomstig is uit Brazilië.

Wanneer de plant bloeit komen er meerdere bloemen in welke nadat ze zijn verwelkt ombuigen tot aan de grond waar ze zich zelf en hun zaadjes inboren, na 4 tot 5 maanden zijn de zaadjes rijp en is de pinda ontstaan.

Pinda’s zijn feitelijk peulvruchten en worden ook wel aardnoten genoemd, omdat ze ondergronds groeien. De pindaplant groeit in alle tropische landen van de wereld. Een echte favoriet als borrelnoot, maar ook steeds vaker als ingrediënt in vooral Aziatische gerechten.
Branderij Joost selecteert altijd weer de beste pinda’s voor u, zowel in de dop als de gepelde vliespinda’s en natuurlijk de heerlijke king size pinda’s zonder vlies. Ook biedt Branderij Joost een ruime sortering bijzondere pinda’s, zoals suikerpinda’s, chocoladepinda’s, borrelnootjes, etc.
Bezoek een van onze winkels en laat u verrassen!

 

shippingGratis verzending in NL bij bestellingen vanaf € 45,-winkels12 échte winkels van harte welkom!retour Branderij Joost altijd vers gebrande noten


TOP

Copyright © 2018 Branderij Joost