De website van Branderij Joost gebruikt cookies
×

Dagelijks vers gebrand!

HAZELNOTEN BRUIN

Vrijwel de meeste hazelnoten worden gepeld verkocht en bevatten van nature een mooi bruin jasje.
Deze veelzijdige noot heeft een zoete smaak en een licht romige structuur.

€ 2,95
×
Gewicht:
Smaak
Beschrijving

Introductie
De bekende Hazelaar, die we ook in Nederland tegenkomen, geeft ons de heerlijke en gezonde kleine bolvormige noten. In Studentenhaver is het een vast ingrediënt, maar ook licht gebrand zijn de noten heerlijk.

Origine
Hazelnoten zijn afkomstig van de hazelaar. De hazelaar is een struik of heester die ook veel voorkomt in Nederlandse bosranden en stadsparken. Turkije, Italië en Spanje zijn de grootste producenten van hazelnoten. Hazelnoten worden het meest gegeten in Europa. Ze worden vaak gebruikt in de keuken bijvoorbeeld in sauzen of gebak en de Italianen maken er zelfs likeur van.

Wist u dat?
Hazelnoten boordevol mangaan, koper, calcium, ijzer en  fosfor zitten. Ze zijn niet alleen gezond, ze zijn ook nog erg lekker. Laag in verzadigd vet en veel eiwitten en vezels, zijn deze noten perfect voor elk gezond dieet.

Tip!

Maak eens u eigen hazelnootchocoladepasta. Het is heel makkelijk met verse blanke hazelnoten, pure chocolade, roomboter en gecondenseerde melk.

Neem eens een bakje hazelnoten mee naar ’t werk; een gezond en lekker tussendoortje!

 

shippingGratis verzending in NL bij bestellingen vanaf € 45,-winkels12 échte winkels van harte welkom!retour Branderij Joost altijd vers gebrande noten


TOP

Copyright © 2018 Branderij Joost