De website van Branderij Joost gebruikt cookies
×

Dagelijks vers gebrand!

PISTACHENOTEN GEPELD

Kleurrijke noot met licht bittere smaak, zacht knapperige structuur.

De gepelde variant bespaart u tijd in de keuken. Joost heeft ze namelijk al voor u gepeld. Deze kunt u zo uit de verpakking toevoegen aan uw gerecht, bijvoorbeeld een lekkere salade of u maakt er een lekkere notencrumble van voor over de zalm.

€ 4,50
×
Gewicht:
Smaak
Beschrijving

Introductie
Pistachenoten kennen we in dop, maar eten we gepeld en ze worden dagelijks door Joost vers gebrand. De gepelde pistachenoten gebruiken we in onze notenmixen. De gepelde pistachenoot heeft een kenmerkende groene kleur.

Origine
De pistachenoot of pimpernoot groeit aan de pistacheboom en is familie van de cashewnoot. Pistachenoten komen van origine uit het Midden-Oosten en centraal Azië. Tegenwoordig worden pistachenoten ook in de Verenigde Staten en Europa verbouwd. Pistachenoten worden nadat ze geoogst zijn gesorteerd op een open of dichte schil. Dichte pistachenoten zijn namelijk niet voldoende gerijpt en niet te openen.

Wist u dat?
Pistachenoten vezelrijk zijn met een hoog onverzadigd vetgehalte en hoog eiwitgehalte. Naast vitamine E bevatten ze ook een klein beetje vitamine C. En dat is heel bijzonder is voor een noot! Pistachenoten zijn dus niet alleen lekker maar ook nog gezond.

Tip!
Voeg eens een handje gepelde pistachenoten aan uw favoriete salade toe of maak er een notencrumble van.

 

shippingGratis verzending in NL bij bestellingen vanaf € 45,-winkels12 échte winkels van harte welkom!retour Branderij Joost altijd vers gebrande noten


TOP

Copyright © 2018 Branderij Joost