De website van Branderij Joost gebruikt cookies
×

Informatie

 

 

 

Voor ons staat kwaliteit erg hoog in het vaandel en alles draait dan ook om een tevreden klant. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben dan stellen wij het op prijs als u deze meldt bij onze klantenservice bij voorkeur per mail. Wij zullen u mail dan binnen 2 werkdagen beantwoorden.

Heeft u een vraag of een klacht dan kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een bericht per post:

Branderij Joost B.V.
Ambachtsweg 3
3381 LN Giessenburg

Indien u uw bestelling wilt retourneren dan vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Dit kan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij zullen uw mail binnen 2 werkdagen behandelen.

Verse producten die u via onze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Voorwaarden voor retourneren:
-Het product mag niet door u zijn aangewend of beschadigd zijn; geen gebruikssporen of uiterlijke veranderingen vertonen.
-Uit hygiënische en veiligheidsoverwegingen kunnen wij geen geopende retourgoederen accepteren.
- U stuurt het product op eigen kosten terug. Ongefrankeerde retourzendingen zullen niet door ons worden geaccepteerd, kosten hiervoor komen dan ook voor rekening van de verzender.
-U dient retourartikelen ongebruikt, in originele verpakking en in oorspronkelijke staat, voorzien van kopiefactuur met klachtomschrijving te sturen naar:

Branderij Joost
tav retourafhandeling
Ambachtsweg 3
3381LN Giessenburg

 

 

shippingGratis verzending in NL bij bestellingen vanaf € 45,-winkels12 échte winkels van harte welkom!retour Branderij Joost altijd vers gebrande noten


TOP

Copyright © 2018 Branderij Joost