Yes, de nieuwe website van Branderij Joost is live!

Yes, de nieuwe website van Branderij Joost is live!

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het vernieuwen van de complete webshop. En nu is het dan eindelijk zover, alles weer zo vers als onze noten, koffie en cacao.

Wat hebben we zoal veranderd?
Mobiel of vast
Het maakt niet uit of je ons online bezoekt met je laptop, tablet of smartphone, alles werkt vanaf nu even makkelijk, betrouwbaar en snel.
We hebben onze nieuwe shop volledig gebouwd om jou als klant een optimale gebruikerservaring te geven. Nieuwe functies om sneller en makkelijker te kunnen navigeren en bestellen, met het vertrouwde en nuchtere van Joost. Om dit te bereiken hebben we de feedback van klanten zoals jij verwerkt in de ontwikkeling van de shop.
Op de nieuwe inlogpagina zie je (na registratie) een duidelijk overzicht van de status van je lopende bestelling en je bestelhistorie. Zo kun je eenvoudig je favoriete producten terugvinden en opnieuw bestellen zonder zoekwerk.

Uitbreiding assortiment
Op veler verzoek is een flink aantal producten toegevoegd aan ons online assortiment, zodat je hier bijna alles kunt vinden wat je ook in onze winkels vindt plus een aantal unieke online producten zoals notenboxen. Staat je favoriete product er (nog) niet tussen, laat het ons weten via verkoop@branderijjoost.nl en we gaan direct voor je aan de slag.
Van cashewnoten tot koffie en van noga tot notenboxen, we hebben alles opnieuw gefotografeerd en voorzien van duidelijke productomschrijvingen. Alleen al van de plaatjes krijg je lekkere trek.

Voordeelpagina’s
Snacks met voordeel
Stel zelf eenvoudig een combinatie van heerlijke snacks samen in een set van 3 voor € 5,00 of 3 voor € 10,00 … de vraag is alleen of je het bij 3 kunt laten, of worden het er 6 … of toch 9?
Koffie met voordeel
Al onze koffievarianten zijn zo lekker dat je ervan wilt blijven drinken. Daarom kan het best handig zijn van je favoriete koffiebonen een doos van 6 zakken te bestellen. Zo grijp je niet snel mis en je krijgt nog voordeel ook. Dit geldt uiteraard voor onze bekende koffie blends en ook voor onze Single Origin koffies.

Gratis wenskaart
Wil je een heerlijk cadeau versturen? Kies je product(en), selecteer de gewenste kaart en zet je persoonlijke boodschap in het tekstveld in het besteloverzicht. Wij zorgen dat je kado met kaart bij de ontvanger komt.

Lekker vertrouwd!
Uiteraard blijft een aantal zaken onveranderd:
• onze hoogstaande kwaliteit van vers gebrande noten
• onze snelle levering en betrouwbare service
• onze passie voor lekkere dingen

Joost wenst je een heerlijke reis door onze nieuwe shop!