Ruilen & retour
Voor ons staat kwaliteit erg hoog in het vaandel en alles draait dan ook om een tevreden klant. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben dan stellen wij het op prijs als u deze meldt bij onze klantenservice bij voorkeur per mail. Wij zullen uw mail dan binnen 2 werkdagen beantwoorden.

Heeft u een vraag of een klacht dan kunt u mailen naar: info@branderijjoost.nl of een bericht per post:
Branderij Joost B.V.
Ambachtsweg 3
3381 LN Giessenburg


Indien u uw bestelling wilt retourneren dan vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Dit kan per mail: verkoop@branderijjoost.nl, wij zullen uw mail binnen 2 werkdagen behandelen.
Verse producten die u via onze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Voorwaarden voor retourneren:
- Het product mag niet door u zijn aangewend of beschadigd zijn; geen gebruikssporen of uiterlijke veranderingen vertonen.
- Uit hygiënische en veiligheidsoverwegingen kunnen wij geen geopende retourgoederen accepteren.
- U stuurt het product op eigen kosten terug. Ongefrankeerde retourzendingen zullen niet door ons worden geaccepteerd, kosten hiervoor komen dan ook voor rekening van de verzender.
- U dient retourartikelen ongebruikt, in originele verpakking en in oorspronkelijke staat, voorzien van  kopiefactuur met klachtomschrijving te sturen naar:
 Branderij Joost
 t.a.v. retourafhandeling
 Ambachtsweg 3
 3381LN Giessenburg