Koffie No.55 Cafeïnevrij 750g

€ 11,95

€ 11,95

Rijk, vol, fruitig en cafeïnevrij

Omschrijving

Lig jij 's avonds wel eens te stuiteren in bed door dat laatste koffietje na het avondeten? Geen pretje, zeker niet als je de volgende ochtend weer vroeg op moet om te gaan werken. Maar dat heerlijke, warme bruine drankje laten staan, klinkt ook niet als een fijne optie.


Daarom hebben we voor de echte koffieliefhebber die liever geen cafeïne drinkt nu cafeïnevrije koffiebonen.


Niet alleen handig voor 's avonds, maar ook fijn voor iedereen die liever helemaal geen cafeïne drinkt.


Cafeïnevrije koffiebonen: zo werkt dat

Bij cafeïnevrije koffiebonen wordt de cafeïne uit de bonen onttrokken. Decafé koffie is dus letterlijk koffie zonder cafeïne. Al is dat niet helemaal waar, want cafeïnevrije koffiebonen zijn niet helemaal cafeïnevrij. In de Europese Unie mogen gebrande cafeïnevrije koffiebonen nog maximum 0,1% cafeïne bevatten. Dat komt neer op hooguit 2 tot 4 milligram cafeïne per kop. Het effect op je slaap en concentratie is verwaarloosbaar.

De smaak van NO.55 Cafeïnevrije koffiebonen

Deze koffie is rijk, vol en iets fruitig van smaak, bloemig en heeft milde afdronkOnze gedecafeïneerde koffiebonen hebben een karakteristieke volle smaak. Het is echt een klasse apart, alleen zonder cafeïne. 100% Arabica.

Cafeïnevrije koffiebonen bestellen

Dat doe je heel makkelijk en snel door op de knop 'In winkelwagen' te klikken.

Waarom we niet twijfelen over het feit dat jij je cafeïnevrije koffiebonen bij Joost besteld? Als echte fijnproever hoeven we je dat niet uit te leggen, toch?

Toch nog een paar voordelen van Joost om je helemaal te overtuigen (als dat echt nog nodig is):

  • Goede koffie voor een eerlijke prijs
  • Geen keuzestress door de strenge voorselectie van Joost
  • Altijd verse koffiebonen, geen uitzonderingen
  • In de smaak vallen met het perfecte koffie-cadeau

Heb je (nog) geen bonenapparaat? Zonde! Maar geen probleem. Joost heeft deze heerlijke bonen ook in een cup weten te verpakken. Daarom ben je voor cafeïnevrije koffiecups ook bij Joost aan het juiste adres. Een echte klasse apart, maar dan zonder cafeïne.