PUUR

€ 6,95

250 gram

€ 6,95

250 gram
Puur, lekker en gezond!

Omschrijving

Deze ongezouten rauwe notenmix bestaat uit: walnoten, amandelen, hazelnoten en paranoten.

Bij Joost houden we van puur. Daarom hebben we speciaal voor jou deze mix samengesteld. Pure noten in een pure mix. En ook nog eens super gezond! Deze ongezouten, rauwe notenmix zit boordevol met Omega-3 vetzuren die bijdragen aan een gezond hart. Je zou hem ook wel Mega Omega kunnen noemen want hij heeft hart voor jou. Lees hieronder meer over alle nootjes die deze mix zo bijzonder maken:


Walnoten

Dit heerlijke notige nootje haalt Joost uit Frankrijk. Het bevat veel onverzadigde vetzuren die vele malen gezonder zijn dan verzadigde vetzuren. Daarnaast bevatten walnoten verschillende zuren zoals linolzuur die een ontstekingsremmend effect hebben en je bloedvaten gezond houden. Los van het feit dat walnoten ontzettend gezond zijn, zijn ze ook nog eens erg lekker. Zeker in combinatie met andere lekkere en bijzondere nootjes.

 

Amandelen

De amandel is een van ’s werelds meest populaire nootjes. Dit komt niet alleen door hoe ongelooflijk lekker hij is maar ook omdat ze zo’n geweldige go-to zijn voor de gezondheidsfreak. Ze zitten boordevol antioxidanten, vitamines, en mineralen. En omdat ze heel veel vezels en eiwitten bevatten krijg je sneller een vol gevoel en weet je zeker dat je niet te veel eet.

 

Hazelnoten

Dit heerlijke zoete nootje is een echte favoriet bij Joost. Een handje hazelnootjes bevat een groot deel van je dagelijkse benodigde hoeveelheid vitaminen en mineralen. Ze zijn ook een goede bron voor omega-6 en omega-9 en omdat ze niet geroosterd zijn vermindert de concentratie van antioxidanten ook niet.

 

Paranoten

Dit zeldzame nootje uit het tropisch regenwoud van de amazone is een echte smaakmaker met een goede crunch. Ze bevatten een groot aantal natuurlijke bouwstoffen zoals magnesium en kalium, maar in het bijzonder ook selenium. De hoeveelheid selenium in paranoten is zelfs de hoogste natuurlijk voorkomende bron en één enkele noot bevat meer dan de dagelijkse benodigde hoeveelheid.

 

Hou jij ook van een gezonde snack? Zo puur mogelijk en zonder ook maar één enkele toevoeging. Dan ben je bij Joost aan het juiste adres! Klik op het winkelwagentje en we brengen het zo snel mogelijk naar je toe.


Wie is Joost?

Joost is degene bij wie je je noten haalt. Dat is namelijk waar hij goed in is: in noten.

Joost kiest altijd voor kwaliteit. Daarom selecteert, brandt mengt, zout en verpakt hij iedere noot, pinda of gedroogd fruit zelf. Dat maakt dat Joost kan beloven dat je de beste kwaliteit krijgt voor je geld. Gebrand of rauw, gezouten of ongezouten: het is altijd gewoon goed. Bestel je bijvoorbeeld nootjes bij Joost, dan staat hij ervoor garant dat iedere noot die hij voor je inpakt, 100% vers gebrand en 100% noot is. Of nou ja, soms met een korreltje zout.

De pure notenmix is 100% vers gebrand en met liefde en passie geselecteerd en verpakt. Joost houdt de mix eenvoudig. De noten bevatten geen ingrediënten met onmogelijke namen om de pure notenmix mooier of langer houdbaar te maken. Gelukkig hoeft dat ook niet, want jij bent een fijnproever, je weet wat lekker is en het lukt jou ook niet om de noten te lang in de kast te bewaren.