VLIESPINDA'S

€ 2,50

250 gram

€ 2,50

250 gram
Pinda's met een mooi bruin glanzend jasje

Omschrijving

De vliespinda heeft zijn natuurlijke roodbruine jasje nog aan en dat geeft deze pinda uit Zuid-Afrika, die zonder zijn jasje romig en mild smaakt, en licht bittere smaak. De vliespinda is licht gezouten.


Wat zijn vliespinda's?

Vliespinda's hebben (net als pinda's) eigenschappen van noten, maar zijn eigenlijk peulvruchten. Ze bevatten goede vetten, eiwitten, vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Vliespinda's bij Joost

Branderij Joost is je vliespinda specialist. Joost is degene bij wie je je verse vliespinda's haalt. Wij maken onze vliespinda's elke dag vers. Kwaliteit is waar Joost voor staat en dat proef je aan iedere pinda. Alle vliespinda's worden vers verpakt. 
De vliespinda is 100% vers met liefde en passie gebrand. Wij houden het graag eenvoudig. Onze vliespinda's bevatten namelijk geen ingrediënten met onmogelijke namen om de vliespinda's mooier of langer houdbaar te maken. Wij weten dat je een fijnproever bent. Daarom zul je onze vliespinda's zeker kunnen waarderen. 

Vliespinda's gezond?

Soms wordt gezegd dat pinda's met vlies gezonder zijn dan zonder vlies. Dit is niet waar. Vliespinda's bevatten wel veel gezonde eigenschappen. Zo brengen je een hoop vitaminen en mineralen, als vitamine E, fosfor en magnesium. Ook zijn vliespinda's een goede verstrekker van onverzadigde vetzuren, eiwitten en vezels.

Vliespinda's zijn dus zeker een gezonde keuze, bijvoorbeeld als tussendoortje of als topping op je bakje yoghurt of noedels.

Per 100 gram vliespinda's krijg je dit binnen:

  • 620 kcal
  • 50,5 gr vet
  • 13,2 gr koolhydraten
  • 24,8 gr eiwitten
  • 6,8 gr vezels
  • 0,9 gr zout

Vliespinda's kopen

Vliespinda's kopen doe je natuurlijk bij Branderij Joost. Tenzij je op zoek bent naar de allergoedkoopste notenshop, dan kun je beter wegklikken. Zoek je bizar lekkere noten? Begin dan maar vast met watertanden, want die heeft Joost voor je klaarstaan.

Zo ook de lekkerste vliespinda's hierboven. Die branden we iedere dag vers. Sommigen verklaren ons voor gek, wij vinden het niet meer dan normaal. Jij wil immers de beste smaak in huis halen. Daarom selecteert Joost zijn noten altijd op smaak en koop je 100% noot (geen vershouders, kleur- of glimmiddeltjes om ze er beter uit te laten zien).