COLOMBIA SINGLE ORIGIN 6x500g doos voordeelprijs

Doosvoordeel

€ 52,50 € 57,00

Doosvoordeel

€ 52,50 € 57,00

Kruidige smaak met tonen van citrus, tropisch fruit en een fris zuurtje.

Omschrijving

Deze 100% Arabica koffiebonen uit Colombia zijn een van de meest gebruikte koffiebonen ter wereld. En we geven de wereld geen ongelijk, want de smaak van deze heerlijke koffiebonen liegt er niet om.


Colombia koffie smaken

Colombia koffie heeft een bijzondere smaak. Dat komt door de langzaam rijpende bes. Op een hoogte van maar liefst 1600 - 2000 meter groeit de 100% Arabica koffieboon.

De Colombia Single Origin koffie wordt gewassen en heeft na het drogen en branden een kruidige smaak met tonen van citrus, een fris zuurtje en tropisch fruit.

Medium roast koffie Colombia

De medium roast van de koffiebonen zorgt voor een maximale smaak zonder dat er bitters ontstaan. De prachtige smaakcombinatie van Colombia Single Origin heeft ervoor gezorgd dat hij door de strenge voorselectie van Joost heen is gekomen.

Joost heeft namelijk persoonlijk een mooie collectie verse koffiebonen samengesteld. Daar is de Colombia koffie er zeker één van. Het is - net als alle andere koffiebonen - een echte smaakmaker.

Koffie Colombia: lekker, eerlijk en verslavend lekker

We halen onze koffiebonen alleen van koffieplantages waar de koffieboeren goed omgaan met hun medewerkers en met de natuur. Koffie 'met een smaakje', daar houden we niet van. We zijn ook fijnproevers op ecologisch en ethisch gebied.

Als echte fijnproever kan jij ook niet anders dan stellen dat de koffie van Joost verslavend lekker is. Daarom is het hoogtijd om deze voordeelprijs doos te bestellen. Want aan slechts 500 gram Colombia Single Origin heb jij natuurlijk niet genoeg.

Profiteer daarom niet alleen van een mooie voorraad, maar tegelijkertijd ook van een fijne korting op je koffie.

Ervaar de kwaliteit van Joost zelf

We dagen je uit om de kwaliteit van Joost zelf te ervaren - en proeven. Want die koffiebonen bij de supermarkt zijn prima, maar niet per se écht goede koffiebonen. Die van Joost wel, dat beloven we ;-).