GUATEMALA SINGLE ORIGIN 6x500g doos voordeelprijs

Doosvoordeel

€ 58,50 € 63,00

Doosvoordeel

€ 58,50 € 63,00

Volle body, wijntonen

Omschrijving

Deze 100% Arabica is verbouwd op 1.600-2.000 meter hoogte en daarna gewassen en zongedroogd. En dat proef je!

De smaak van Guatemala Single Origin koffie

Kenmerkend voor deze single origin is zijn volle body, de mooie wijntonen en natuurlijk zijn intense zuren. De koffiebonen zijn 100% Arabica uit Guatemala. Dit zijn een van de meest gebruikte bonen. 

De Medium Roast zorgt voor een maximale smaakbeleving zonder dat er bitters ontstaan.

Koffiebonen uit Guatemala

Dat de koffiebonen uit Guatemala een van de meest gebruikte bonen zijn, is niet gek. De economie van dit land wordt er al jaren door gesteund. Er zijn naar schatting zelfs meer dan 125.000 koffieproducenten in Guatemala.

Fijn om te weten: bij Joost halen we alleen koffiebonen van koffieplantages waar de boeren goed omgaan met hun medewerkers én met de natuur. Wij houden namelijk niet van koffie 'met een smaakje' en zijn ook fijnproevers op ethisch en ecologisch gebied.

Voordeelprijs

Je kijkt niet op een dubbeltje, maar wil geen cent te veel uitgeven aan echte kwaliteit. Je weet als geen ander wat je lekker vindt en wat de waarde is van dat lekkers.

Om jou echte kwaliteit te laten proeven, elk kopje koffie opnieuw, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je voorraad, hebben we deze prachtige doos met voordeelprijs van de Guatemala Single Origin koffiebonen.

De doos bevat zes zakken van 500g koffiebonen die jou een tijdje zullen voorzien van heerlijke, verse kopjes koffie. 

Wil je liever eerst een keer proeven voor je gelijk 3kg besteld? Dat begrijpen we helemaal! Daarom bieden we je de mogelijkheid om een losse zak van deze koffiebonen te bestellen. Test jij de smaak? Dan zetten wij alvast de voordeeldoos klaar voor je volgende bestelling ;).


Koffiebonen Guatemala bestellen bij Joost

Want koffiebonen bestellen doe je natuurlijk bij Joost. Waarom? Je krijgt goede koffie voor een eerlijke prijs, hebt geen last van keuzestress en bent altijd verzekerd van verse koffiebonen.

Toch wel een beetje keuzestress? Dan heeft Joost daarvoor natuurlijk ook iets bedacht. Met onze koffiecups pick & mix (cups, geen bonen) kan je een doos vullen met maar liefst 200 koffiecups in vijf verschillende smaken! 

Liever de Guatemala koffiebonen? Die bestel je hierboven.