No.32 Robuust 6 x 750 g doos voordeelprijs

Doosvoordeel

€ 62,50 € 65,70

Doosvoordeel

€ 62,50 € 65,70

Rijk en vol van smaak

Omschrijving

Een koffie die veel positieve reacties naar boven brengt.


Het belangrijkste: de smaak van NO.32 koffiebonen

Om te beginnen met de Brasil en Java, welke met de mokka en aardse tinten een gedegen fundering leggen voor de toevoeging van de chocolade smaken uit Guatemala. Om er ook nog een fruitige en vriendelijke citrussmaak aan te geven hebben we hier ook Honduras en de altijd mooie Togoaan toegevoegd.

Een koffie die zowel puur als met melk heel prettig te drinken is. Deze koffie is geschikt voor melkkoffies, maar geeft bij de liefhebber van koffie zonder toevoeging ook een verrassende en aangename koffie ervaring.

De smaak is rijk en vol. Vandaar de naam NO.32 Robuust. Heb jij al zin in je volgende kopje? Morgen kan er dat zomaar een zijn van deze heerlijke koffiebonen.

NO.32 nu als doos met voordeelprijs

Kan je geen genoeg krijgen van die bakkies pleur? Dan bestel je als echte koffieliefhebber direct 6x 750g van deze robuuste koffiebonen. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende voorraad in huis hebt.

Een handige tip van ons: plak een briefje op de laatste zak (die je achterin de voorraadkast zet) met daarop geschreven: ''nieuwe koffiebonen bestellen''. Zo stel je voor jezelf een kleine reminder in en zit je nooit zonder verse koffiebonen.

Robuuste koffiebonen bestellen

Dat doe je door bovenaan de pagina een aantal te kiezen en op de button 'in winkelwagen' te klikken. Zo makkelijk is het.

Waarom we niet twijfelen over het feit dat jij je robuuste koffiebonen bij Joost besteld? Als echte fijnproever hoeven we je dat niet uit te leggen, toch?

Toch nog een paar voordelen om je helemaal te overtuigen (als het echt nog moet):

  • Eerlijke prijs
  • Geen keuzestress
  • Altijd verse koffiebonen
  • Smaakvolle als cadeau