No.88 Temperament 6 x 750g doos voordeelprijs

Doosvoordeel

€ 58,50 € 63,00

Doosvoordeel

€ 58,50 € 63,00

Stevig en intens

Omschrijving

Een koffie welke zich kenmerkt door een goede balans van frisse zuren, gecombineerd met de mooie tonen van mokka en chocolade

De smaak van temperament koffie

De smaak van deze NO.88 koffie is er één die je echt wil proeven.
De combinatie van onder andere het fruitige van Ethiopië en de chocolade tonen uit Brazilië zorgen ervoor dat de koffie verrassend en vol van smaak is. Deze haalt bij elke gelegenheid het beste naar voren. 
De bonen uit Honduras en Peru maken de koffie wat milder en zachter, terwijl de Java zorgt voor de fijne aardse tinten. Een kop koffie met verrassend veel smaken op een milde manier samengevoegd.
Klinkt goed, toch?

Gewoon goede temperament koffie

Geen poespas, gekke toevoegingen of rare snufjes in onze koffiebonen. Die zijn ook helemaal niet nodig, want koffiebonen bederven niet.
Onze koffiebonen mengen we enkel met: andere koffiebonen! Met één zo'n boontje is geen bakkie te zetten natuurlijk.

NO.88 Temperament 6x750g doos voordeelprijs

Dat koffiebonen niet bederven, is goed om te weten, want dan komt zo'n doos met voordeelprijs goed van pas. Zo weet je namelijk zeker dat je niet snel zonder koffiebonen komt te zitten ;).
Wil je liever eerst even proeven? Dat kan. We verkopen deze bonen namelijk ook in een losse zak van 750g. Ben je dan helemaal overtuigd van de heerlijke smaak van deze koffiebonen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres om een prachtige voorraad in te slaan.
Bestel je in één keer namelijk zes zakken? Dan profiteer je van de voordeelprijs op deze doos. Wel zo fijn, want je geeft geen cent te veel uit aan echte kwaliteit.

Koffiebonen van Joost

Die zijn lekker, eerlijk, altijd vers en hebben een strenge voorselectie doorstaan, beloofd. Je bent er bij Branderij Joost van verzekerd dat je goede koffie krijgt voor een eerlijke prijs.
Wat die prijs betreft: daar merk je geen verschil van als je normaal de betere koffie van de supermarkt koopt. Geen verschil in de prijs dan, in de kwaliteit zeker wel!

Wil je dit met je eigen mond proeven? Bestel de NO.88 temperament koffiebonen hierboven of bekijk onze andere heerlijke koffie om nog meer prachtige smaken te ontdekken.