No.96 Dark roast 6 x 750g doos voordeelprijs

Doosvoordeel

€ 62,50 € 65,70

Doosvoordeel

€ 62,50 € 65,70

Extreem intens

Omschrijving

Ben jij een echte 'die hard espresso drinker'? Is geen espresso te sterk? Of staat een latte macchiato hoog op jouw favorieten lijstje? Dan zijn deze NO.96 Dark Roast koffiebonen dé bonen voor jou! 

NO.96 Dark Roast koffiebonen

Deze koffiebonen zijn namelijk perfect voor het maken van espresso, cappuccino en latte macchiato. Echte melkkoffie bonen dus. 

De smaak van NO.96 

80% arabica + een vleugje Robusta. Deze donker gebrande koffie is voor liefhebbers van kracht en pit. 

De melange is met een eindtemperatuur van 213°C gebrand. Hierdoor kan deze melange sterk en robuust genoemd worden. De samenstelling is met de Brasil en Java welke met de mokka en aardse tinten een gedegen fundering leggen voor de toevoeging van de chocolade smaken uit Guatemala. 

Om ook nog een fruitige en vriendelijke citrus smaak aan te geven, hebben we hier ook Honduras en de altijd mooie Togo aan toegevoegd. 

Deze koffie is zeer geschikt voor melkkoffies. 

Dark roast verse koffiebonen kopen 

Jij bent op zoek naar vers en lekker, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben wij er al een strenge voorselectie opzitten, zodat jij gegarandeerd goede koffie in huis haalt. 

Dat geldt overigens niet alleen voor deze Dark roast verse koffiebonen. Ook voor de cafeïnevrije koffiebonen of onze karakter bonen, maar ook de rest. 

Onze NO.96 Dark roast koffiebonen bestel je gemakkelijk online op deze pagina. 

NO.96 als doos met voordeelprijs 

Als koffieliefhebber wil jij nooit, maar dan ook nooit zonder verse bonen in huis zitten. Maar omdat verse bonen na een lange tijd niet meer vers zijn, bestel je liever geen kilo's per keer. 

Om die reden hebben wij de ideale oplossing bedacht bij Joost, namelijk voordeeldozen. Dit zijn 6 pakken van 750g verse koffiebonen. Liever eerst even proeven? Bestel dan onze NO.96 in 750g.