COLOMBIA SINGLE ORIGIN 500g

€ 9,50

€ 9,50

Kruidige smaak met tonen van citrus, tropisch fruit en een fris zuurtje

Omschrijving

100% Arabica koffiebonen uit Colombia. Het zijn een van de meest gebruikte koffiebonen ter wereld. En niet voor niets, want de smaak van deze heerlijke bonen liegt er niet om.


De smaak van Colombia koffie

De langzaam rijpende bes zorgt voor een bijzondere smaak. Op een hoogte van 1600 - 2000 meter groeit deze 100% Arabica boon. Deze single origin is gewassen en heeft na het drogen en branden een kruidige smaak met tonen van citrus, tropisch fruit en een fris zuurtje. De smaak van deze Colombia koffie is dus:

  • Kruidig
  • Citrus
  • Tropisch fruit
  • Zuurtje

Medium roast koffie Colombia

De medium roast zorgt voor een maximale smaak zonder dat er bitters ontstaan. Dat is de kunst van echte koffie uit Colombia. En dat mag Joost weten, want deze bonen zijn niet voor niets door zijn strenge voorselectie heen gekomen.

Je hebt daarom bij ons geen keuzestress. Want alles wat je op onze website of in onze winkels ziet, is kwaliteit. En zoveel verschillende soorten hebben we niet. Door Joost zijn strenge voorselectie haal jij gegarandeerd goede koffie in huis.

Eerst proberen of direct groots inslaan?

Wil je onze Colombia koffie eerst eens uitproberen? Dan is deze zak van 500 gram een goede keuze. Heb je de koffie uit Colombia van Joost al eens geproefd? Dan weet je al wat voor kwaliteit er in je mok stroomt.

Kies dan voor de Colombia Single Origin 6 x 500 g voordeelprijs doos. Anders blijf je maar bestellen ;-).

De koffie van Joost: verslavend lekker

We kunnen namelijk niet anders stellen dan dat de koffie van Joost verslavend lekker is. Jij als echte fijnproever wil namelijk écht goede koffiebonen bestellen. Fijn, want daar houden wij ook van. De vers gebrande koffiebonen van Joost zijn er 'voor fijnproevers, door fijnproevers'.

Bestel de koffie Colombia daarom snel hierboven en proef zelf de kwaliteit van Joost.