Koffie No.96 Dark Roast 750g

€ 10,95

€ 10,95

Extreem intens

Omschrijving

Dark roast koffiebonen

De NO.96 Dark Roast koffiebonen van Joost zijn perfect voor het maken van een cappuccino en latte macchiato. Of voor de 'die hard' espresso drinkers. Dark Roast koffiebonen zijn namelijk erg sterk. Niet bepaald geschikt voor beginnende koffiedrinkers dus...

Maar geen zorgen, ook voor de 'wat minder sterke koffie liefhebbers' heeft Joost genoeg heerlijke koffie klaarstaan.

De smaak van de Dark Roast koffiebonen van Joost

Sterke koffie liefhebbers opgelet: deze koffiebonen voor een Dark Roast koffie bestaan voor 80% uit Arabica en een vleugje Robusta.

De donker gebrande koffie is voor koffiedrinkers die houden van kracht en pit. De melange is met een eindtemperatuur van 213 graden Celsius gebrand. Hierdoor kan deze melange zeker sterk en robuust genoemd worden.

De toevoegingen zijn Brasil en Java - welke met de mokka en aardse tinten een gedegen fundering leggen voor de toevoeging van de chocolade smaken uit Guatemala.

Om de bonen ook een fruitige en vriendelijke citrus smaak te geven, heeft Joost hier ook Honduras en de altijd mooie Togo aan toegevoegd. Deze koffie is niet alleen geschikt voor de 'die hard' espresso drinkers, maar ook perfect voor melkkoffies.

Dark Roast koffiebonen kopen bij Joost

Ben je een fijnproever en wil je écht goede koffiebonen bestellen? Dan heb je geluk, want Joost heeft een perfecte selectie voor je klaarstaan. Hij heeft persoonlijk een mooie, overzichtelijke collectie verse koffiebonen samengesteld. Deze smaakmakers hebben de strenge voorselectie doorstaan, dus over de kwaliteit hoef je niet te twijfelen.

Ervaar de kwaliteit van Branderij Joost door deze heerlijke bonen zelf te proeven. De vers gebrande koffiebonen van Joost zijn er 'voor fijnproevers, door fijnproevers'. Joost kiest altijd voor kwaliteit, ook zijn koffie. 

Bestel de NO.96 Dark Roast koffiebonen 750 gram hierboven of kies voor de NO.96 Dark Roast voordeelprijs doos. Zo drink je dezelfde heerlijke koffie en profiteer je direct van een voordeligere prijs.

Liever eerst even proeven? Dan is deze zak van 750 gram voldoende. Een grotere hoeveelheid bestellen kan altijd nog ;-).