Brouwerij Joost

CRAFTBEER VAN BROUWERIJ JOOST

 

Naast het vertrouwde merk Branderij Joost kennen we vanaf medio oktober 2022 ook Brouwerij Joost. De ongekend hoge kwaliteit noten, koffie en chocolade die je van ons gewend bent, hebben we nu ook in 3 soorten Craftbeer. Joost houdt van genieten en is altijd op zoek naar de beste kwaliteit en die zoektocht heeft geresulteerd in 3 speciaal voor Joost gebrouwen bieren met een heel eigen karakter. 


Brouwerij Joost Weizen is een zacht en fruitig tarwebier, heerlijk verfrissend, troebel en lichtgeel met een volle witte schuimkraag. Een echte dorstlesser, lekker met een schaal Macadamia of Cashewnoten van broer Branderij Joost. Met 5,5% vol. alcohol niet te zwaar en ook daardoor een echte doordrinker.


Brouwerij Joost Blond is een op de klassieke Belgische bierstijl geïnspireerde smaakmaker met een mooie goudgele kleur en een stevige volle schuimkraag. De hoppige en licht bitterzoete smaak van dit blond bier geven hem een uitdagend karakter. Met een iets hoger alcoholpercentage van 6,5% vol. is dit een bier om rustig van te genieten, als aperitief met een schaal (licht gezouten) Pinda’s XXL of onze veel geprezen Ambacht mix.