CASHEWNOTEN

Veganistisch

€ 5,95

250 gram
Veganistisch

€ 5,95

250 gram
Smaak
Lekkere luxe noot met zachte structuur

Omschrijving

DE ALLERLEKKERSTE CASHEWNOTEN: CHECK!

Hoera, je hebt ze gevonden: de allerlekkerste cashewnoten die er te vinden zijn! Precies dat hoera-gevoel had Joost ook toen hij deze cashewnoten vond na een lange zoektocht. Hij was inmiddels diep in India verzeild geraakt, maar het was niet voor niets: hier vond hij dan toch de allerbeste cashews.

ZIJN CASHEWNOTEN GEZOND?

We stellen je graag direct gerust: cashewnoten zijn supergezond! Ze bevatten namelijk veel voedingsstoffen en vitaminen waar je lichaam blij van wordt. Denk aan onverzadigde vetten, ijzer, magnesium, zink, vitamine K, vitamine B1 en proteïne.

Een portie cashewnootjes uit het vuistje of in je salade of wokgerecht is sowieso een topidee, maar al helemaal voor vegetariërs en veganisten. De voedingsstoffen in de cashew komen namelijk voor een groot gedeelte overeen met de voedingsstoffen in vlees.
Cashewnoten kopen doe je dus niet alleen voor de lekker! Ook de voedingsstoffen geven je een goede reden (of excuus) om deze heerlijke nootjes te bestellen.

CASHEWNOTEN KOPEN? HIER KUN JE ALLEEN VÉRSE CASHEWNOTEN KOPEN!

Je cashewnoten kopen bij Joost betekent een kleine verpakking cashewnoten kopen. Wij verkopen uit principe geen grootverpakkingen, want we staan voor vers. Vers is niet meer vers als je over 4,5 maand nog steeds teert op die grootverpakking cashews.


CASHEWNOTEN GEZOUTEN

Houd je van een bite? Dan zijn de gezouten cashewnoten echt iets voor jou. Ze hebben een zilte smaak en zijn daardoor erg geschikt als tussendoortje of als hartige touch in een salade. Verwerk ze ook eens in je favoriete rijstgerecht. Doordat ze een zoute smaak hebben, passen ze goed bij hartige hoofdgerechten. 


CASHEWNOTEN ONGEZOUTEN

Vind je het lekkerder om een nootje te eten die niet gezouten is? Bij Branderij Joost vind je ook heerlijke  ongezouten cashewnoten. Eet ze uit je vuistje als gezonde snack of meng ze in je yoghurt of havermout voor extra eiwitten en ijzer. Ook leuk: maak er eens cashewnoot-pasta van. De zachte smaak maakt deze noot perfect voor in zoete gerechten. 


CASHEWNOTEN RAUW

Deze rauwe cashewnoten zijn ongebrand. Doordat ze niet bewerkt zijn, zijn deze noten hartstikke gezond. Alle voedingsstoffen blijven overeind. Dit maakt deze cashews de perfecte gezonde snack. Ze smaken heerlijk in combinatie met andere (ongebrande) noten en gedroogde fruitsoorten. Het is dan ook geen verrassing dat deze noten vaak gebruikt worden in notenmixen. 


Ben je nieuw bij Branderij Joost en vind je het lastig kiezen uit al onze noten?
Kijk dan eens bij onze notenboxen: de perfecte manier om kennis te maken met al het lekkers van Branderij Joost!

Cashewnoten kopen

Ben jij al helemaal overtuigd van de heerlijke smaak van onze cashewnoten? Cashewnoten kopen doe je hierboven of in een van onze winkels. Ga jij voor ongezouten, gezouten of rauwe cashewnoten? Wij horen graag welke jouw favoriet is (na het proeven natuurlijk ;)).