BRASIL YELLOW BOURBON 500g

€ 9,95

€ 9,95

Zoet, vleugje noot

Omschrijving

100% Arabica koffie Brasil, van een gele boon (vandaar yellow), wordt in Brazilië verbouwd op een hoogte van 600-1300 meter en vervolgens gewassen en zongedroogd om uiteindelijk uit jouw koffiezetapparaat in je kopje te stromen.

De smaak van koffie Brasil Yellow Bourbon

Deze Brasil koffie heeft een zoete afdronk met een vleugje noot. Je kunt er zelfs een hint romig in ontdekken. Door de medium roast ontstaat er een maximale smaak zonder dat er bitters ontstaan.

De smaak van Brasil koffie is uiterst gebalanceerd met hinten van melkchocolade en karamel. Een echte zoete topper dus!

Brasil koffie bij Joost

Ben je een liefhebber van een milde koffie met een zoete smaak? Dan is de koffie Brasil Yellow Bourbon precies waar jij 's ochtends, 's middags en 's avonds gelukkig van wordt. Bestel hierboven de 500 gram zak of sla direct een goede voorraad in met voordeel door onze Brasil koffiebonen doos met voordeelprijs.

Waarom de koffiebonen van Joost?

Daar twijfel je na het proeven ervan geen seconde meer over. Maar omdat je er nu toch bent, vertellen we je graag waarom je na het kiezen voor de bonen van Joost nooit meer iets anders wil.

  • Goede koffie voor een eerlijke prijs
Wie Joost kent, weet dat hij altijd voor kwaliteit kiest. Kwaliteit gaat namelijk boven alles. Ook zijn koffie heeft hij daarom uitgekozen op kwaliteit. Wat de prijs betreft: als je normaal de betere koffie van de supermarkt koopt, merk je geen verschil. Geen verschil in de prijs dan, maar zeker wel in de kwaliteit. Als is dat subjectief. Beoordeel het daarom zelf!

  • Geen keuzestress
Last van keuzestress als je voor het koffieschap staat in de supermarkt? Niet langer! Joost heeft door zijn strenge voorselectie niet zomaar tientallen koffiesmaken in zijn assortiment opgenomen. Alleen de allerbesten hebben die plek weten te bemachtigen. Jij haalt dus gegarandeerd goede koffie in huis, voor welke smaak je ook kiest.

  • Altijd vers!
We kopen nooit groots in. Dat betekent dat we je geen koffiebonen sturen die al maanden ergens op de plank staan. Joost staat voor vers; dat zul jij als fijnproever direct proeven.

Bestel daarom de lekkerste Brasil koffie hierboven en ontdek zelf de kwaliteit van Joost.