CASHEW MIX

€ 6,50

250 gram

€ 6,50

250 gram
Smaak
Echt Yummy!

Omschrijving

Deze mix is zowel gezouten als ongezouten verkrijgbaar bij Branderij Joost de mix bestaat uit: cashewnoten "premium quality"blanke hazelnotenblanke amandelen uit Valenciapecannoten.


Wie is Joost?

Joost is degene bij wie je je noten haalt. Dat is namelijk waar hij goed in is: in noten.

Joost kiest altijd voor kwaliteit. Daarom selecteert, brandt mengt, zout en verpakt hij iedere noot, pinda of gedroogd fruit zelf. Dat maakt dat Joost kan beloven dat je de beste kwaliteit krijgt voor je geld. Gebrand of rauw, gezouten of ongezouten: het is altijd gewoon goed. Bestel je bijvoorbeeld nootjes bij Joost, dan staat hij ervoor garant dat iedere noot die hij voor je inpakt, 100% vers gebrand en 100% noot is. Of nou ja, soms met een korreltje zout.

De cashew mix is 100% vers gebrand en met liefde en passie geselecteerd en verpakt. Joost houdt de cashew mix eenvoudig. De noten bevatten geen ingrediënten met onmogelijke namen om de mix mooier of langer houdbaar te maken. Gelukkig hoeft dat ook niet, want jij bent een fijnproever, je weet wat lekker is en het lukt jou ook niet om de cashew mix lang in de kast te bewaren.