PECAN MIX

€ 4,95

250 gram

€ 4,95

250 gram
Een echte klassieke mix van zout en zoet door fruit!

Omschrijving

Deze gezouten mix van noten en rozijnen bevat:
Deze combinatie is een ware smaakexplosie in je mond. De zachte blauwe rozijnen met de heerlijke pecannoten, smaakvolle pinda's en gezonde cashewnoten lijken wel voor elkaar gemaakt.

Verantwoord genieten met de gezonde pecannoten mix

Er zitten maar liefst 19 vitamines en mineralen in pecannoten. Een greep uit al dat goeds: vitamine E, vitamine A, foliumzuur, calcium, koper, fosfor, kalium, mangaan, verschillende B-vitaminen en zink.

Cashewnoten zijn ook supergezond! Ze bevatten namelijk veel voedingsstoffen en vitaminen waar je lichaam blij van wordt (onverzadigde vetten, ijzer, magnesium, zink, vitamine K, vitamine B1 en proteïne). Pinda's doen ook niet onder aan de gezondheidswensen. Ze hebben enorm veel voedingswaarden, waaronder flinke hoeveelheden vitamine C en E en zijn een bron van eiwitten.

Waar rozijnen goed voor zijn? Voor de smaak - natuurlijk. En ze zijn daarnaast ook goed voor je lichaam. Ze bevatten veel goede vitamines en polyfenolen, beiden goed voor je hart en bloedvaten.

Van de pecannoten mix van Joost kan je dus verantwoord genieten met een gerust (en gezond) hart.

Pecannoten mix van Joost

De pecannoten mix van Branderij Joost is - natuurlijk - 100% vers gebrand en met liefde en passie geselecteerd en verpakt. Joost houdt de mix eenvoudig. Hij bevat dan ook geen ingrediënten met onmogelijke namen om 'm langer houdbaar of mooier te maken.

Gelukkig hoeft dat ook niet, want jij bent natuurlijk een fijnproever. Je weet wat lekker is en het lukt jou dan ook niet om de pecannoten mix lang in de kast te bewaren.

Bestel deze heerlijke pecannoten mix vandaag nog en wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag! Want kopen bij Joost betekent altijd verse noten.