PECANNOTEN

Veganistisch

€ 5,50

150 gram
Veganistisch

€ 5,50

150 gram
Smaak
Deze prachtige noot heeft een milde zoete smaak en een romige, zachte structuur.

Omschrijving

Pecannoten

Pecannoten zijn een ware traktatie voor de notenliefhebber. Ze zijn heerlijk boterachtig van smaak en hebben een aangename, knapperige textuur die ze perfect maakt om zo te eten of om te gebruiken in een breed scala aan recepten. Van salades en hoofdgerechten tot desserts als pecantaart, deze noten voegen een rijke, nootachtige smaak toe aan elk gerecht.

Pecannoten zijn ook een uitstekende bron van vitamines en mineralen. Ze bevatten aanzienlijke hoeveelheden zink en magnesium en zijn rijk aan antioxidanten en verschillende B-vitamines.

Smaak en gebruik

Pecannoten hebben een rijke, boterachtige en enigszins zoete smaak. Ze kunnen rauw worden gegeten als gezonde snack, of worden geroosterd om hun smaak te versterken. Ze zijn een populaire toevoeging aan gebak en desserts, met name de traditionele pecantaart, maar ze zijn ook heerlijk in salades, granen of gemengd met andere noten en gedroogd fruit.

Pecannoten van Joost

De pecannoten van Joost zijn de allerlekkerste die je zult proeven. Hij is namelijk stad en land afgereisd om de beste pecannoten voor jou te vinden.

Proef, ruik en ervaar zelf de kwaliteit van de pecannoten van Branderij Joost en bestel ze vandaag nog online. Wij zetten de oven vast voor je aan.


Voedingswaarden

Soort Per 100 gram
Energie 691
Vet 72
waarvan verzadigd 6
waarvan onverzadigd 63
Koolhydraten 14
Voedingsvezel 10
Eiwitten 9