PARANOTEN

Veganistisch

€ 2,95

100 gram
Veganistisch

€ 2,95

100 gram
Deze smakelijke rauwe noot is echt Superfood!

Omschrijving

PARANOTEN VAN JOOST: PARANORMAAL LEKKER

Joost staat erom bekend dat hij weet wat lekker is. Je kunt dus gerust op Joost én op je neus vertrouwen als het op noten aankomt: alle noten en notenmixen van Joost zijn watertandwaardig.

Wat onze paranoten zo paranormaal lekker maakt?

  • Joost neemt enkel genoegen met het allerbeste
Joost lijkt nogal van het devies ‘wat je van ver haalt, is lekker’ te zijn. Hij reist de wereld over op zoek naar de lekkerste noten. Het resultaat van zijn reizen zie je bij Joost in de winkel. Of je ruikt het als je langsloopt. Onze noten zijn echt wel een ander verhaal dan een merkloos zakje nootjes dat je voor een stuntprijs op de kop tikt. Alleen het beste is goed genoeg voor Joost. Overtuig jezelf en kom proefruiken in een van onze winkels!

  • Je paranoten worden vers voor je klaargemaakt en verpakt
Wij doen niet aan ‘omstickeren en gaan’. Dat wil zeggen: je koopt bij ons geen voorverpakt zakje paranoten dat al wekenlang lag te wachten tot het van de stapel werd gepakt. De paranoten die je bestelt, worden voor jou afgewogen, in een zakje gestopt, verpakt en verzonden. Al onze noten zijn vers, we werken niet met grootverpakkingen.

  • Je paranoten zijn 100% paranoot
Een paranoot is een paranoot bij Branderij Joost. Er gebeurt niks stiekems met onze noten: je krijgt ze rauw in huis, ze zijn op geen enkele manier behandeld.

WAT ZIJN PARANOTEN?

Paranoten zijn noten die op het eerste gezicht veel weg hebben van amandelen. Paranoten zitten vaak in notenmixen zoals studentenhaver, maar zijn ook als los handje nootjes erg lekker. Qua uiterlijk hebben ze iets weg van amandelen, maar ze zijn iets zachter.

Soms staat de paranoot in een negatief daglicht omdat er veel seleen in zit en je met paranoten snel aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid seleen zit. Als je echter geen kilo in één keer eet en niet iedere dag grote hoeveelheden paranoten eet, is er niets aan de hand. De paranoot bevat zelfs, net als andere noten, een hoop stoffen die goed zijn voor je lichaam. Denk aan vitamine E, eiwit, magnesium, calcium, zink en ijzer. Als je je dus afvraagt of paranoten gezond zijn, dan kunnen we daar een antwoord op geven: ja!

Ben je veganist, vegetariër of flexitariër? Dan zijn paranoten zeker een goed idee vanwege hun hoge eiwitgehalte. Stop ze bijvoorbeeld in de pasta pesto met olijfolie, zongedroogde tomaten en (vegan) kaas!

WAAROM PARANOTEN KOPEN BIJ BRANDERIJ JOOST?


  • Joost houdt het simpel: alles is vers, punt.
We houden van lekker en van vers, en voor minder doen we het niet. Alles wat je bij ons kunt halen, is dus recent geoogst, vers gebrand en een echte smaakmaker, ook onze paranoten.

  • Vandaag bestellen = niet altijd morgen ontvangen.
Juist omdat we alles vers branden, kunnen we je niet garanderen dat de pakketbezorger morgen al bij je op de stoep staat. Als jij om 5 voor 5 bestelt en we moeten je bestelling nog voor je branden en verpakken, dan gaat dat niet in 5 minuten...

  • Critici zijn van harte welkom in onze winkels
We gaan met onze tijd mee en hebben een webshop. Maar als we eerlijk zijn, vinden we het eigenlijk zonde dat we je niet gewoon even kunnen laten ruiken. In onze winkels kan dat wel!

Ben je een fijnproever?
Kom dan gerust eens langs in de winkel om te kijken wat je neus van onze notencollectie vindt! Geef je neus het neusje van de zalm ;-)