STUDENTENHAVER

€ 5,50

250 gram

€ 5,50

250 gram
Gezonde noten en lekkere zoete rozijnen!

Omschrijving

Wat is studentenhaver?

Studentenhaver is één van de populairste notenmixen van Joost. Het is een lekkere mix van stoere noten en zoet gedroogd fruit. Lekker als snack,  showstopper bij een borrel en altijd goed voor onderweg. 


Waarom heet studentenhaver, studentenhaver?

Goede vraag! Je zou misschien denken dat studentenhaver de naam heeft gekregen omdat het een relatief goedkope notenmix is. Maar dat is niet zo. Studentenhaver heet zo omdat er lang werd gedacht dat het eten van deze noten je slimmer maakt. Je zou tijdens het snacken kennis beter kunnen opnemen. Ideaal leervoer dus voor studenten. 

Elitehaver 

Deze heerlijke noten van Joost worden ook wel elitehaver genoemd. Omdat de elite 'boven' de rest zou staan door hun intelligentie. Klopt tegenwoordig helemaal niet meer natuurlijk, maar de naam is gebleven. 


Is studentenhaver gezond? 

Een handje nootjes is natuurlijk een veel gezondere snack dan een handje chips. Dus ja, studentenhaver is zeker gezond. De noten bevatten gezonde vetten waar je brein dan weer energie van krijgt. Of je er ook daadwerkelijk slimmer van wordt, is nog te betwisten. Maar dat het gezonde (en lekkere) snack is voor tijdens het leren, is één ding dat zeker is. 


Wat zit er in studentenhaver? 

Je vraagt je natuurlijk af: wat zit er nu allemaal in deze gevarieerde notenmix? Deze verantwoorde ongezouten, rauwe en lekker zoete mix bevat: gepelde hele walnoten uit Frankrijk, bruine amandelenbruine hazelnotenparanotenblanke amandelenblanke hazelnotenblauwe rozijnen jumboblanke rozijnen jumbo.

Wie is Joost eigenlijk?

Joost is degene bij wie je je noten haalt. Dat is namelijk waar hij goed in is: in noten. Hij kiest altijd voor kwaliteit en selecteert, brandt mengt, zout en verpakt iedere noot, pinda of gedroogd fruit zelf. Bestel je bijvoorbeeld studentenhaver bij Joost, dan verzekert hij dat iedere noot die hij voor je inpakt, 100% vers gebrand en 100% noot is. Of nou ja, soms met een korreltje zout.

De studentenhaver is dan ook 100% vers gebrand en met liefde en passie geselecteerd en verpakt. Joost houdt de studentenhaver lekker eenvoudig. De noten bevatten geen ingrediënten met onmogelijke namen om de studentenhaver mooier of langer houdbaar te maken. Dat hoeft ook niet. Want als echte levensgenieter, heb je deze notenmix zo opgepeuzeld.