KATJANG PEDIS ORIGINEEL

€ 2,25

200 gram

€ 2,25

200 gram
Pinda's in een pittig krokant jasje

Omschrijving

Katjang pedis

Oei oei, deze zijn lekker! De katjang pedis pinda’s van Joost zijn lekker knapperig, pittig én verslavend (sorry, alvast). Bij de katjang pedis van Branderij Joost lik jij écht je vingers af. Beloofd. 

Pikante borrelnootjes

De katjang pedis staat ook wel bekend als dé hete pinda. De huis-tuin en keukenpinda heeft een opvallend knapperig jasje. En dat jasje is mij toch een partij heet! Een pittig neefje van de ‘normale’ borrelnoot dus. De perfecte opwarmer voor elke gelegenheid als je het ons vraagt. 

Katjang pedis betekenis 

Vraag jij je af: wat is katjang pedis eigenlijk? Laten we je daar snel wat meer over vertellen. Deze pittige nootjes komen uit Indonesië. Het woord ‘katjang’ betekent dan ook ‘pinda, boon of erwt’ in het Indonesisch. ‘Pedis’ is een Indonesische vertaling van het woord ‘pittig’. Een heus pikant borrelnootje, dus. 

Lekkere pittige nootjes van Joost

Dit is niet zomaar een pittig nootje, want het is misschien wel dé beste katjang pedis die er te krijgen is. Althans, dat vindt Joost zelf dan hè. Het krokante jasje maakt het een aantrekkelijk nootje om aan je gasten te serveren. Zeker wanneer ze houden van een beetje pit. Grote kans dat de geur alleen al het water in je mond laat lopen…

Spice it up!

Kan jouw gezelschap wel tegen een stootje of ben je zelf dol op pittig eten? Serveer dan deze heerlijke katjang pedis bij je volgende feest, borrel of kleine samenkomst. Lekker in de mix met andere noten of zo uit het vuistje. Ideaal om de avond wat meer pit mee te geven! 

Bestel katjang pedis bij dé fijnproever: Joost! 

Ben je een echte levensgenieter en houd je van pikant? Bestel een verse portie katjang pedis dan bij Joost. Als fijnproever branden wij de lekkerste noten vers voor je in de winkel. Maar ook wanneer je niet naar de winkel toe kunt komen, kun je genieten van ons assortiment. Je kunt alle ambachtelijke noten namelijk gemakkelijk online bestellen. Binnen een handomdraai heb jij de lekkerste (en verse) pittige nootjes in huis. Laat die borrel maar beginnen!