CACAO PECAN

€ 4,95

150 gram

€ 4,95

150 gram
Een knapperige noot

Omschrijving

Deze knapperige pecannoten met een smeuïge laag chocolade en een vleugje cacao smelten haast in je mond. Normaliter zet Joost zijn noten het liefst in hun kracht. Lees: zonder poespas en gekke toevoegingen.


Bij ons geen verhouders-, kleur- of glimmiddeltjes waardoor onze noten er nóg beter uitzien. Dat is ook helemaal niet nodig, want onze noten zien er al goed uit. Het enige wat we soms toevoegen is wat zout of een goede kruidenmix. Maar voor een aantal maakt Joost nog een uitzondering. Zo ook voor deze heerlijke pecannoten met chocolade en cacao.

Pecannoten: puur lekker, met chocolade net wat anders

Pecannoten lijken qua uiterlijk een beetje op walnoten. Maar anders dan walnoten, smaken pecannoten minder bitter. De smaak is eerder boterachtig en zoetOorspronkelijk komen ze uit de Verenigde Staten en het noorden van Mexico, maar tegenwoordig worden ze ook in Spanje en Australië gekweekt.

Onze noten en pinda's branden we speciaal voor jou. Dat houdt in dat we iedere dag weer de oven aanzwengelen voor kleine hoeveelheden noten. Misschien niet zo efficiënt, maar wel het meest lekker. We willen dat iedereen, zowel in onze winkels als online, geniet van écht verse noten

We gaan niet voor voordelig, maar voor lekker(st)!

Chocolade + cacao = de gouden combinatie

Dan, de cacao pecannoten met chocolade van Joost. De pecannoten worden ondergedompeld in een bad van smeuïge chocolade en vervolgens bestrooid door een vleugje cacao. Loopt het water jou ook al in de mond?

De boterachtige en zoete smaak van de pecannoten gaan perfect samen met de heerlijke smaak van chocolade en de zoete smaak van cacao.

Leuk om te weten: het verschil tussen cacao en chocolade is dat cacao het directe product is van een plant (de cacaoboom), terwijl chocolade het resultaat is van de bewerking van de vruchten van diezelfde cacaoboom.

Bestel, proef en smelt weg

Bestel vandaag nog jouw nieuwe lievelings chocolade noten, oftewel de cacao pecannoten van Joost. Je zal tijdens het proeven wegsmelten van de heerlijke smaak, beloofd.