ROOKAMANDELEN

Veganistisch

€ 4,50

150 gram
Veganistisch

€ 4,50

150 gram
Lekker smokey

Omschrijving

HET NEUSJE VAN DE AMANDEL: Bruine amandelen met kruidenmix

Gezond zijn ze dus sowieso, amandelen. Maar waar Joost vooral blij van wordt, is van het feit dat amandelen superlekker zijn. Vooral als je voor amandelen kopen bij Joost kiest. Dat zit zo:

Joost is een kieskeurige fijnproever

Joost gaat alleen voor het neusje van de zalm op notengebied. Of in dit geval: het neusje van de amandel. Hij neemt geen genoegen met ‘goed genoeg’, maar zoekt net zo lang tot hij de smakelijkste walnoot, de allerbeste pecannoot of de lekkerste amandel heeft gevonden.

Joost gaat wel ver...

Wat je van ver haalt, is lekker. Hoewel Joost het niet expres doet, brengt zijn zoektocht naar de beste noten hem regelmatig naar allerlei uithoeken in verre landen. Bij Joost in de winkel vind je dan ook alleen maar het allerbeste, want Joost neemt het zekere voor het onzekere en vergelijkt voortdurend de noten van verschillende aanbieders met elkaar.

Joost prepareert alles zelf voor je

Branderij Joost is het tegenovergestelde van een notengroothandel. Bestel jij 300 gram rookamandelen bij ons, dan is de kans groot dat wij voor die 300 gram de oven weer moeten opstoken om speciaal voor jou van onze amandelen rookamandelen te maken. Afwegen en verpakken gebeurt ook met de hand en met zorg. Alle noten van Branderij Joost komen verser dan vers jouw kant op, daar draagt Joost persoonlijk zorg voor.

Rookamandelen bestellen

Doe je dan ook bij Joost. Verser kan niet en lekkerder ook niet! Daar zijn wij heilig van overtuigd. Gaat onze oven vandaag voor jou aan? Wie zien je bestelling graag wegroken om die heerlijke smaak te bereiken.