BRASIL YELLOW BOURBON 6 x 500g doos voordeelprijs

Doosvoordeel

€ 55,00 € 59,70

Doosvoordeel

€ 55,00 € 59,70

Zoet, vleugje noot

Omschrijving

100% Arabica koffie Brasil, van een gele boon (vandaar de naam 'yellow'), wordt in Brazilië verbouwd op een hoogte van 600-1300 meter en vervolgens gewassen en zongedroogd om uiteindelijk uit jouw koffiezetapparaat in je kopje te stromen.

De smaak van koffie Brasil Yellow Bourbon

Deze Brasil koffie heeft een heerlijke zoete afdronk met een vleugje noot. Je kunt er zelfs een hint romig in ontdekken. Door de medium roast ontstaat er een maximale smaakbeleving zonder bitters.

De smaak van Brasil koffie is uiterst gebalanceerd met hinten van melkchocolade en karamel. Een topper voor de zoetekauw dus!

Brasil koffie bij Joost

Ben je een liefhebber van een milde koffie met een zoete smaak? Dan is de koffie Brasil Yellow Bourbon precies waar jij 's ochtends, 's middags en 's avonds gelukkig van wordt (ontdek hier hoe lang koffie werkt).

Jij als ware koffieliefhebber bent natuurlijk allang overtuigd van de heerlijke smaak van de Brasil Yellow Bourbon. Je bestelt niet voor niets de voordeeldoos met maar liefst zes zakken van 500 gram heerlijke koffiebonen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Heb je nog een laatste zetje nodig om compleet overtuigd te worden van de kwaliteit van Joost? Dan kun je beter eerst 1 zak van 500 gram zak van de Brasil Yellow koffie kopen.

Dit is waarom jij de koffiebonen van Joost wil bestellen

Na het proeven van de koffiebonen zul je geen seconde meer twijfelen. Maar omdat je er toch bent, vertellen we je graag waarom de koffie van Joost zo lekker is.

  • Goede koffie voor een eerlijke prijs
Wie Joost kent, weet dat hij altijd voor kwaliteit kiest. Kwaliteit gaat namelijk boven alles. Ook zijn koffie heeft hij daarom uitgekozen op kwaliteit. Wat de prijs betreft: als je normaal de betere koffie van de supermarkt koopt, merk je geen verschil. Geen verschil in prijs dan, maar zeker wel in de kwaliteit.

Al is dat natuurlijk subjectief. Beoordeel het daarom zelf!
  • Altijd vers, geen gemaar
We kopen nooit groots in. Dat betekent dat we je geen koffiebonen sturen die al maanden ergens op de plank staan. Joost staat voor vers; dat zul jij als fijnproever direct ervaren.
  • Keuzestress is verleden tijd
Geen idee welke koffie je mee moet nemen als je in de supermarkt voor het overvolle schap staat? Die keuzestress is verleden tijd. Joost heeft namelijke een strenge voorselectie gemaakt. Daarom zijn er niet zomaar tientallen koffiesmaken in zijn assortiment opgenomen. Alleen de allerbesten hebben die plek weten te bemachtigen. Jij haalt dus gegarandeerd goede koffie in huis, welke smaak je ook kiest.

Bestel jouw Brasil koffie hierboven en ontdek de kwaliteit van Joost zelf.