FEEST

€ 5,95

250 gram

€ 5,95

250 gram
Altijd een lekker feestje!

Omschrijving

Deze gezouten notenmix zorgt voor een feestelijk noot en bestaat uit de volgende feestmakers:


De perfecte feest mix is net zo verleidelijk als verrukkelijk. Ze verrassen jou (en je gelukkige gasten) met een beetje zoet en een beetje zout en een hoop crunch. Het lokt je steeds weer terug voor meer genot, terwijl een zweempje zout en een vleugje rook je zintuigen prikkelen.


Het leidende woord hierin? Een vleugje zout. In elke feest mix zijn de nootjes natuurlijk de ster en dat houden we graag zo. Met de feest mix van Branderij Joost richten we ons op dat heerlijke subtiele zoutje dat ideaal is voor bij de borrel.


Welke nootjes maken de feest mix nou bijzonder? Van licht gerookt tot romige perfectie, deze nootjes maken een feestje van elke gelegenheid.

XXL Pinda’s

De eenvoudige pinda. Iedereen kent hem en het is waarschijnlijk de meest gegeten noot ter wereld. Alleen is het helemaal geen nootje! Pinda’s zijn familie van de doperwt en sperzieboon, en is dus eigenlijk gewoon een peulvrucht. Ze groeien onder de grond tot ze rijp zijn en Joost ze plukt en roostert.

Cashewnoten

Op zoek naar een bite met een smeuïge nasmaak? Dan is de cashewnoot jouw beste vriend. Ze worden door Joost licht geroosterd en met een snufje zout bestrooid. Zo haal je dat zoete karakter naar boven. Deze premium cashewnoten komen helemaal uit het zonnige India. En Joost is maar wat blij dat hij ze daar heeft kunnen vinden.

Smokey amandelen

Met een speciaal door Joost samengestelde kruidenmix breng je het beste van zoet, zout en een klein beetje rooksmaak samen. Waan je in het diepe zuiden van de Verenigde Staten, waar de BBQ pit al wordt opgestookt. Terwijl de kolen begin te smeulen open je een biertje en geniet je van een handjevol rokerige nootjes. Het perfecte begin van een zwoele zomerse avond. 

Pecannoten

Nu we het toch over de Verenigde Staten hebben. Deze supernoot komt oorspronkelijk ook uit de nieuwe wereld. De pecannoot is familie van de walnoot, maar is een stuk smeuïger. Hij leent zich goed om balans en een zoetje te brengen in het zoute en rokerige karakter van de feest mix. 

Macadamia’s

En dan de laatste maar zeker niet de minste. Onze koningin, je kan niet zonder, deze delicatesse is waarschijnlijk de meest decadente noot ter wereld. Dit bolvormige nootje uit Australië begint met de perfecte crunch en eindigt in puur romig genot. Ze mag niet ontbreken op jouw volgende feestje!

Wie is Joost?

Joost is degene bij wie je je noten haalt. Dat is namelijk waar hij goed in is: in noten.

Joost kiest altijd voor kwaliteit. Daarom selecteert, brandt mengt, zout en verpakt hij iedere noot, pinda of gedroogd fruit zelf. Dat maakt dat Joost kan beloven dat je de beste kwaliteit krijgt voor je geld. Gebrand of rauw, gezouten of ongezouten: het is altijd gewoon goed. Bestel je bijvoorbeeld nootjes bij Joost, dan staat hij ervoor garant dat iedere noot die hij voor je inpakt, 100% vers gebrand en 100% noot is. Of nou ja, soms met een korreltje zout.

De feest mix is 100% vers gebrand en met liefde en passie geselecteerd en verpakt. Joost houdt de feest mix eenvoudig. De noten bevatten geen ingrediënten met onmogelijke namen om de mix mooier of langer houdbaar te maken. Gelukkig hoeft dat ook niet, want jij bent een fijnproever, je weet wat lekker is en het lukt jou ook niet om de feest mix lang in de kast te bewaren.


Feest notenmix kopen

Dit feestje zelf proeven? Bestel 'm dan hierboven. Liever eerst proeven? Kom gezellig langs in een van onze winkels en proef zelf dat er geen noot lekkerder is dan die van Joost. Tot dan!