CHOCONOTEN GEMENGD

€ 4,95

250 gram

€ 4,95

250 gram
Gemengd dubbel

Omschrijving

Amandelencashewnoten en hazelnoten voorzien van een heerlijke laag melkchocolade of een laag romige yoghurt. Begint het water je al in de mond te lopen? Bestel ze dan direct hierboven en geniet binnenkort van de heerlijkste chocolade noten.


Luxe mix om van te genieten

Deze heerlijke luxe mix van verschillende noten omringd met een laag melkchocolade of een laag romige yoghurt zijn een echt cadeautje om als snack te eten. Een handje van deze fantastische combinatie stilt jouw verlangen naar chocolade als geen ander.

Chocolade noten zijn dan ook niet voor niets al jaren een geliefd product die op vele boodschappenlijstjes staat. De chocolade smelt op je tong, waarna een knapperige noot volgt. Een echte smaaksensatie voor liefhebbers van de twee!

Chocolade noten: perfect als cadeau

De chocolade noten van Joost zijn ook perfect geschikt als cadeau. Combineer het bijvoorbeeld met een koffie die chocolade tinten als toevoeging heeft. Bijvoorbeeld robuuste koffiecups of robuuste koffiebonen. Zet ze in een gezellig mandje, pak het in met inpakfolie en wikkel er een leuke strik omheen. Je hebt zo een ontzettend leuk cadeaupakket voor de jarige, zwangere of verhuisde (iemand die een cadeau verdient).

Wie zoet is, ...

Krijgt... lekkers! En dan natuurlijk zoet lekkers. Ook die vind je bij Joost. Van pindarotsen tot choco rozijnen en zelfs een chocobox gevuld met lekkernijen voorzien van een laagje chocolade.

Aan de chocolade noten genoeg zoets? Bestel ze dan vandaag nog hierboven. Dan zorgen wij dat ze zo snel mogelijk jouw kant opkomen. Genieten gegarandeerd!